DP1_3277Onderhoudsbedrijf van der Tooren is al 15 jaar gespecialiseerd in sanitaire aanpassingen  voor ouderen en mindervaliden. Het bedrijf kenmerkt zich door ervaring, deskundigheid en flexibiliteit. Ook is Onderhoudsbedrijf van der Tooren jarenlang vaste partner van de gemeente Amsterdam geweest als het aankomt op sanitaire aanpassingen. Geen opdracht is onmogelijk. Samen met u wordt er gekeken naar de best passende oplossing. Een opdracht is pas afgerond wanneer u tevreden bent.

Theo van der Tooren, eigenaar van het onderhoudsbedrijf, volbracht zijn eerste aanpassing al in het jaar 2000. De afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan in het werken met ouderen en mindervaliden. Deze ervaring zorgt tijdens iedere opdracht voor geduld en meedenkend vermogen. Door een nauwe samenwerking met diversen ergotherapeuten kan Onderhoudsbedrijf van der Tooren onderscheidend advies op maat bieden.

Onderhoudsbedrijf van der Tooren is gevestigd in Halfweg, een dorp onder de rook van Amsterdam. Deze centrale ligging zorgt voor een werkgebied welke de randstad volledig dekt. Opdrachten buiten de randstad zijn in overleg ook mogelijk.

Mocht u geïnteresseerd zijn in één van de geboden services, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of telefonisch via: 06 146 60 400